TRÖTTA FANSKAPET

Asså något av det bästa som finns är när man känner att man är påväg att bli frisk igen. Herrgud. har typ inte varit frisk på år känns det som. Förut när pappa kom hem hade han köpt lite gottgott så jag vispade lite grädde och sen fikade vi lite. Sen så har jag bara legat i sängen hela dagen, lyssnat på go musik och saknat pojkvännen något enormt. Jag önskar att han kunde va hos mig hela tiden♥ tjohej!

Veckans låt

Rihanna, Jay-Z - Talk that talk

mysmåndag med tända ljus och bullbak

Har nyss gjort bullar och nu väntar jag på att Malin ska komma hem. Eller jag tror inte att hon kommer på ett tag. så jag får nog sitta och äta bulle själv. Har världens fetaste huvudvärk så blir väl att gå och lägga sig tidigt idag igen. hoj!

Jag saknar dej redan jämt hela tiden

Heeeej allihopa kom nyss hem ifrån skolan... Var tvungen att gå hem ifrån skolan idag för att någon jävla snorunge hade tagit min ventil på min cykel! asså varför gör man något sånt mot mig när jag redan är på dåligt humör. hehe man ska gå och lägga mig nu för är så sjukt trött. ta hand om er kram!
dö skolan dööööö!

your heart is serpentine

Orkar inte blogga något ikväll för har en fruktansvärd huvudvärk och sen så är jag skit trött så ska gå in till köket och göra ordning lite käk och sen krypa ner i sängen. ha det bra!

Haribo ♥♥

KIfdW9 on Make A Gif, Animated Gifs
Såhär kommer min kväll att se ut eller aa nästan.. Vi ska kolla på beck och äta godis och under tiden ska vi färga håret.

hola amigos

haft en underbar helg med pojkvännen kan man väl säga först då. Lite därför jag inte har bloggat någonting typ. Men jaa vi har gjort lite allt möjligt ätit pizza, kollat på film och sovit hah. Nej men har ingenting intressantare att säga så vi hörs! puss

I think it will be a good evening

Ska snart iväg och kolla på handboll med lite sköna folk! Men idag var jag hemma ifrån skolan igen för att jag mådde inte så bra idag heller.. Men nu så värkar det som om det har släppt. heeeejdå

I can´t live without you


I never want to see you unhappy

Var ute på en promenad i höstvädret för en liten stund sen och jag kan säga att det behövdes! För jag är på världesns sämsta humör just nu så det är helt galet... Ska försöka komma på bättre humör nu med hjälp av lite musik och cola!

let me be your perfect girl who always makes you happy


Älska din nästa som dig själv

Godmorgon - Är fortfarande hemma ifrån skolan, känner mig inte så pigg oså. Men imorgon så blir det skolan för på kvällen ska man träffa pöjken. Men just nu så sitter jag framför datorn och äter rostade mackor och dricker varm choklad. Ha det bra allihopa!

Hello sweeties!


Så nu har jag suttit hela dagen och gjort ordning en ny blogg. Jag bara stör mig på myshowroom mer och mer för varje dag känner jag. För att sidan är grymt seg och sen känner jag mig nog lite mer hemma på blogg.se. Jag känner på mig att jag inte kommer byta blogg något mer efter det här. Nu så ska jag gå och lägga mig i sängen en stund, ha det bra!

RSS 2.0