Gästbloggar

Tjohejsan Malin här. Nu taggar vi tills ikväll då det blir iväg på party! Ida är inte här så passar på att säga hej medans hon ändå uppdaterar. Vill också säga att hon är världens bästa syster i hela världen. Puss på dig Ida♥

Så många frågor utan svar.

har haft en riktigt bra dag tillsammans med Malin och Johanna. så avslutar kvällen med lite film och godis... Eller juste Johanna och Malin har redan käkat upp allt godis!! Har även planerat ihop allt på nyår, eller nästan... Lite oklara saker fortfarande så vi får se hur det slutar, men det blir nog brabra hoppas ja.. Godnatt!

julkarameller

kryper ner framför teven nu och kollar på en film. I morgon så ska jag in till skövde och hämta Johanna och sen så drar vi nog runt och kollar lite på stan, det kommer bli toppen!

real eyes realize real lies

Har sovit hos världens bästa pojkvän inatt och så var jag i skövde igår så har inte haft tid för att blogga.. Fick en kommentar av någon som ville att jag skulle visa mitt rum och visst kan jag göra det men inte just nu, för att om några dagar ska jag in till IKEA med min kära mor för att köpa lite nytt.. Så tänkte att jag kunde visa er mitt rum när det är klart.
Ska snart iväg på handbolls träning så ska ner och äta, vi hörs!

Snälla bli bra snart!

Världens underbaraste hund, det är inte du som ska må såhär.....

Varför är jag så rädd?

Jag har haft en jätte bra dag, tack mamma och pappa och bonus Mamma och pappa för allt.
måste sluta oroa mig över små saker, går och lägger mig framför Teven nu! ha en bra kväll:)

Angels can fly because they take themselves lightly.

Har nyss ätit julmat och kollat klart på kalle anka, snart är det julklappsöppning så får göra detta inlägg ganska fort. Men ni får ha en fortsatt bra dag/kväll/natt.

24-dec-2011

har nyss vart ute och åkt raggarbil med familjen, något som vi nästan gör varje julafton. Nu så ska jag ner och hjälpa till med mat och allt sånt, senare så blir det kalle och mys med familjen!

God jul

yr, ont i huvudet och mår illa så måste väl ta en alvedon nu och sen gå och lägga mig, godnatt och god jul! Ha en bra dag.

Skövde

åker in till skövde om en liten liten stund tillsammans med Tricia för att handla lite julklappar och till mig själv. Skulle bara säga det hejdå!

love life

Haft en riktigt bra start på lovet, igår kväll så fikade vi som sagt med laget och sen så väntade jag på älsklingen som tränade, efter det så hängde han med mig hem och stannade över natten och långt in på dagen idag. Bättre kan det inte bli! Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag och familjen till mormor och äta lite gröt med släkten som alltid innan julafton.

weheartit

promenad i snön

Gjorde Chicco lite glad och tog med honom ut på en runda ner tid strandpromenaden. Ska ta något att äta nu och lite senare ska jag iväg och träna handboll och sen efteråt så ska vi fika med laget, muummms. Sen så kommer Jonathan hit ikväll också mysigt! aja hejdå!
äntligen jullov

sugen att tjäna pengar på din blogg?


hur ni tjänar mot 70-100 kr per person som läser din blogg, låter inte det helt sjuk? men det är bara att göra som jag gör, sprid vidare så kommer du tjäna enkla pengar, klicka bara på bannern, allt är helt gratis!
Oså lägg upp annonser på din blogg så tjänar du ännu mer!


I have only old pictures....


Städer rummet nu men det går inte så bra för jag är så fruktansvärt lat och istället lägger mig i sängen och bloggar... Men ska fortsätta städa nu och sen så ska jag nog dusch och tillslut hoppa ner i soffan och kolla på tv. ha en bra tisdag!

chill the fuck out


We all want the same thing

Förlåt mig för att jag bloggar så dåligt.. Sov hos pojken inatt och sen så har jag ju vart i skolan så har inte hunnit blogga om någonting. Men jag har faktiskt inget att blogga om heller.. sämst! Men ibland får man lägga upp ovärda inlägg. Så jävla skönt att det bara är en skoldag kvar sen så lovar jag att jag ska blogga om mer intressanta saker.... Tar och tittar på en film nu, vi hörs!

Fjärde advent

6 dagar kvar till julafton idag och 13 dagar tills nyårsafton. Jag är verkligen förlängtansfull nu... Har inte önskat mig så mycket, men jag har iallafall önskat mig lite saker som jag verkligen vill ha.
Ha en trevlig fjärde advent!


minns du?

Ställt klockan på 10.00? yees! Borstat tänderna? yes! tråkig lördag.. så vi säger väl godnatt här!

17-Dec-2011

Om bara några dagar så kommer en utav mina allra bästa kompisar hit. Saknar henne något så enormt mycket. Men men, har sovit hos pojkvännen inatt och vi kollade på hur många lingon finns det i världen, haha för jävla go. Jag förstår inte varför jag inte kollat på den tidigare.. igår så var det 2 månader sen som vi blev tillsammans, och det här har varit dom två bästa månaderna som jag varit med om. Jag är verkligen så jävla lycklig tillsammans med honom, vill ingenting annat en att det ska va vi. Han får mig skratta, han får mig att le, han får mig inse saker jag inte trodde kunde ske. Du är det bästa och värdefullaste jag har. älskar dig.
HELVETE, DET GÅR BRA NU!

"huvudsaken är att tiden går"

Godkväll har nyss bakat julgodis med familjen! shit.. jag tror att det kommer bli jätte gott och jag kommer säkert gå upp något kilo under lovet. Imorgon så ska jag nog träffa Jonathan, mysigt! 2 månad i morgon med honom och allt♥ så lycklig.
juste har fikat två gånger dom senaste tyska lektionerna. sen i morgon har vi HTG eller vad det nu är "huvudsaken är att tiden går" på so lektionen, jag börjar gilla det här!

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO

Igår så kom den nya kollektionen ut på hm online. åh, jag gillar byxorna till höger oså jackorna. Sen i helgen eller nästa vecka så ska jag in till skövde och köpa lite julklappar till familjen och pojken, får se om jag kanske köper någon julklapp till mig själv också. ehe.
Nu ska jag krypa ner i sängen och vila vi hörs!

glass♥♥

kom nyss hem ifrån en chill skoldag, har dömt volleyboll typ hela dagen. Nu så sitter jag här i sängen äter glass, saffransbullar, dricker sprite, kollar på tv och samtidigt lyssnar på musik.

Lucia

Har nyss städat rummet och ska snart göra julgodis tillsammans med familjen.  I skolan kollade vi på lucia oså för att det är ju lucia och allt sånt idag.  Julafton om 11 dagar, shit! tiden går så fruktansvärt fort.
Kan ju också berätta att jag inte kommer kunna träna handboll under veckan och förmodligen inte nästa vecka heller. Så kommer antagligen kunna träffa Jonathan mer under veckan, jag gör allt för att få så mycket tid som möjligt med honom. Och Jonathan om du ser det här så vill jag att du ska veta att jag älskar dig.
ha det underbart bra alla!

Lussevolleyboll

Har vart iväg och spelat lussevolleyboll hela kvällen, kulkul! fick även träffa på världens bästa pojke också. Jag vet inte riktigt vilken plats vi hamnade på men jajaa. Ska krypa ner i sängen nu för i morgon är det skola som vanligt...

Helt underbart!

Hejsan alla. Har inte bloggat något under helgen för att jag har haft mycket bättre saker för mig att göra. Som hos älsklingen inatt och fy vad jag har saknat honom. Varenda liten sekund med dig är värdefull.
Har även spelat sm idag gick la sådär. Men nu så ska jag krypa ner i sängen för att ladda om till mer handboll i morgon. hoj!

dayviews

slänger in ett snabbt inlägg för att det var någon som frågade mig vad jag heter på dayviews, jag heter zelf
det är bara mina vänner som kan se mina bilder o allt annat så lägg till mig där.
Om bara några minuter så ska jag ta på mig massor med kläder och gå ut i snön för att ta mig till hallen. Vi hörs!
en bild från när jag stod i mål i fotboll i sommras. kommer nog inte fortsätta i den sporten.

breakfast

Godmorgon är typ äntligen frisk så i morgon blir det nog skolan oså Ikväll så ska jag åka till hallen och kolla på när tjejerna tränar handboll. Det kanske är ganska smart att göra innan en skoldag för att se om jag orkar med det haha! yessss vi börjar dagen med lite varm oboy. tjahoj!
weheartit bilder

Detta fält måste fyllas i

hejsan:) Idag är det tisdag och jag är fortfarande hemma ifrån skolan men jag känner mig så mycket bättre idag. så vi får hoppas på att jag blir helt frisk i morgon eller något, så att jag kan gå till skolan på torsdag. Kul det ska bli att jobba ikapp allt man har missat dom här två veckorna jag inte vart i skolan. Men det ska nog gå fint!
Ikväll händer inget speciellt jag och Malin ska nog ta det lugnt, äta lite godsaker och kolla på någon mysig film sen så får vi se vad vi mer hittar på. hejs! Tråkigt att jag inte har några nya bilder att lägga upp men jag tror att det är lugnt.
shit minns dagen som igår...

Heart means everything

godmorgon eller om man nu ska säga hej. Jag vaknade för en liten stund sen och jag har hunnit duschat och gjort lite frukost till mig själv. Men idag mår jag lite bättre tycker jag, har bara ont i halsen fortfarande och det är ju därför jag äter medicin för det. haha känns som om jag lever på medicin eller något. Måste ju ta 1 x3 om dagen. Men just nu så sitter jag här och dricker tee, uchee det är så jävla äckligt tycker jag... Men oboyen är slut och jag måste ju dricka något varmt.. eller jag tycker det är skönast att dricka något som är varmt när man har ont i halsen. Men vi hörs hejs!

The smile only exists when I'm with you

Jag ligger här hemma och håller tummarna för att mina tjejer ska komma hem med en vinnst mot stöpen!
annars blir jag ledsen.. haha ne men det skulle inte va så roligt faktiskt. nu så ska jag dejta soffan och kolla på film. Kram!

rött hår och allt, haha!

hejohå! Sitter här i mitt rum och typ är dö hungrig.. Jag måste vänta en timme tills innan jag kan äta något, jävla penicillin! Ne men ska sluta lipa nu och gå upp ur sängen haha ska nog lägga mig framför teven och kolla på något roligt sen så får vi väl se vad som händer ikväll.
Ibland blir man sugen igen... fast nja

Andra advent

hej tänker faktiskt skriva ett inlägg nu bara för att jag har tråkigt och jag vill att tiden ska gå foooort! Det blir ingen skola för mig i morgon för jag mår fortfarande inte bra och jag sover knappast något på nätterna. så sover gör jag ganska mycket på dagarna. Vill verkligen bli frisk snart så jag får träffa älsklingen..... Men nu så ska jag krypa ner i soffan eller i sängen och äta chips och godis oså cola! Ta hand om er.

all i wanna see is a sky full of lighters

Seriöst jag vet inte om jag ska ta en liten blogg paus just nu för allt är en stor röra just nu. Jag menar... själv så mår jag kass och ska om någon timma åka in till vårdcentralen eller aa en läkare för att se om jag kan få penicillin.
Sen så saknar jag Jonte så in i helvete mycket så det är helt sjukt. Klart som fan man är på dåligt humör när man blir sjukare nu till helgen då jag skulle vart med honom. Sen alla jävla personen som skriver till mig på min mobil... liksom skaffa ett liv! oså biblioteket som skickar påminnelse hela tiden om att jag ska lämna in mina böcker! ja jag vet men jag ligger liksom hemma och är sjuk!"
aa men vi hörs en dag då allt är som det ska vara, typ om några dagar.
lite mysiga bilder fårn we<3it ohc någon bild som jag tagit

Humöret är på botten

Assåååå fyfan vad jag är sur just nu eller. Skulle tränat handboll nu på kvällen men det kunde jag inte göra för att jag hade fått ont i halsen nu under dagen. seriöst jag är så jävla ledsen och förbannad för jag vill verkligen va med och träna och sen så ville jag varit med på matchen på söndag också men nehe det kan jag inte heller vara nu.. Men det kanske är lika bra och vila tills SM nästa helg. Så får mysa med pojkvännen i helgen istället och lite sånt. Vi hörs när jag är på bra humör igen, för känner att jag inte varit på toppen humör på länge nu....
puss!

Heart means everything


har ingen bild eller så ifrån dagen i skolan så jag kan väl bjuda på en video från dagen. haha jag kan typ bara filma 20 sekunder på min mobil och sen så är kameran så jävla dålig också. aa men inget speciellt klipp så men aja. hej!

RSS 2.0